-->

Wendy Van Wanten verrast vriend en vijand: Dit gaat ze doen

Wendy Van Wanten verrast vriend en vijand: Dit gaat ze doen
Vrijdag 15 Oktober 2021 - 14:30   I   Foto: Photonews   I  

Vanaf dinsdag 2 november graaft Eric Goens opnieuw vierentwintig uur lang in de ziel van acht bekende en intrigerende gasten in ‘Het Huis’. In het nieuwe, zevende seizoen leggen onder andere oud-wielrenner Eddy Planckaert, zanger Marco Borsato en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau hun ziel bloot. Ook de laatste gast werd nu bekendgemaakt: niemand minder dan Wendy Van Wanten.

Het opzet is inmiddels welbekend: de gasten worden ontvoerd uit hun gewone leefwereld en verblijven 24 uur in het huis, waar ook een mystery guest langskomt die de gast kent. Geen afleidingen, geen partners of kinderen, alleen de confrontatie met hun eigen leven passeert de revue. Van de sportkamer, over de kinderkamer en de fotokamer, tot de boomhut. Het huis is voor de gast een confrontatie met zichzelf: soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend.

Iris Vandenkerckhove

Wie er allemaal op bezoek komt? In willekeurige volgorde: wielerlegende Eddy Planckaert, tv-figuur Ingeborg Sergeant, acteur Kevin Janssens, sportjournalist Aster Nzeyimana, presentator Mathias Coppens, zanger Marco Borsato en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.

De laatste en achtste gaste is niemand minder dan Wendy Van Wanten. Al noemen we haar beter Iris Vandenkerckhove, want haar alter ego heeft ze voor de gelegenheid thuisgelaten. Het televisie-icoon zet haar showbizzknop uit en toont zich van haar meest ongeziene kant. Haar mystery guest bezorgt haar een enorme verrassing.

TAGS  I  Het Huis  I  Wendy Van Wanten  I  Marco Borsato  I  Iris Vandenkerckhove  I  shownieuws