61-jarige vrouw trouwt met 37-jaar jongere man: “De seks is fantastisch” Buitenland
Buitenland

61-jarige vrouw trouwt met 37-jaar jongere man: “De seks is fantastisch”

61-jarige vrouw trouwt met 37-jaar jongere man: “De seks is fantastisch”

Als het op liefde aankomt, zou niets in de weg mogen staan, zelfs geen leeftijdsverschil van 37 jaar. Dat moeten de 24-jarige Quran en de 61-jarige Cheryl gedacht hebben, toen ze vorig jaar besloten een koppel te worden.

Quran en zijn vrouw, Cheryl McCain, ontmoetten elkaar toen hij net 15 was, maar er waren toen geen romantische gevoelens. Dat veranderde vorig jaar. Het stel, dat regelmatig updates plaatst op hun gedeelde TikTok-pagina, heeft hun fans wat meer inzicht gegeven in hun leven. In een van hun recente video's die ze deelden met hun 413.000 volgers, filmden ze zichzelf terwijl ze antwoorden gaven op vragen die ze vaak krijgen.

"Ze weet wat ze doet"

Ondanks dat hij jonger is dan een van haar eigen kinderen, zeggen ze allebei dat hun seksleven fantastisch is. "Het wordt elke keer beter en beter, het is vrij normaal, het is niets ongewoon, maar voor mij is het verbazingwekkend”, aldus Quran. “Het beste van al is dat zij weet wat ze doet!”

“Het is anders, het is verbazingwekkend, hij is erg meelevend voor mij en ik denk dat het komt omdat hij een jongere man is”, voegde Cheryl daaraan toe. "Ik zou dat met niemand anders kunnen hebben, hij is erg emotioneel op een goede manier, omdat hij me laat zien dat hij echt om me geeft.”

Volgens Quran speelt er ook een ontzettende chemie tussen hen. "Ook al is er een groot leeftijdsverschil, wij denken daar nooit aan omdat Cheryl een erg jonge geest, ziel en hart heeft. Ik denk dat de grootste misvatting is dat ik haar gebruik of wacht om in het testament te worden geplaatst.”

61-jarige vrouw trouwt met 37-jaar jongere man: “De seks is fantastisch”
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws