Erg ongemakkelijk moment voor Marco Borsato: “Toen hij dat zag, kromp hij in elkaar” Buitenland
Buitenland

Erg ongemakkelijk moment voor Marco Borsato: “Toen hij dat zag, kromp hij in elkaar”

Erg ongemakkelijk moment voor Marco Borsato: “Toen hij dat zag, kromp hij in elkaar”

Dit najaar verwelkomt Eric Coens opnieuw acht bekende namen in ‘Het Huis’. Marco Borsato zal zeker van de partij zijn. Al was het geen sinecure om de Nederlandse zanger te pakken te krijgen.

“Ik kende niemand in zijn entourage. Als een echte groupie heb ik gemaild naar [email protected]. Daar kwam geen antwoord op”, zegt Eric in Het Nieuwsblad. “Dan ben ik beginnen rond te bellen, naar André Hazes jr., of hij niet wist bij wie ik kon aankloppen. Het heeft toch vier, vijf maanden geduurd. Tot het laatste moment dacht ik dat hij ging afbellen.”

“Marco kende het programma niet, dus hij is er onbevangen ingedoken”, laat de programmamaker weten. “Twee weken geleden ben ik naar Nederland gereden voor een visie. Hij was er ondersteboven van, positief.”

Legerdienst

Ook dit seizoen weet Eric zijn gasten te verrassen. “Van Borsato heb ik een filmpje van zijn allereerste optreden tijdens zijn legerdienst in Duitsland”, licht hij een tipje van de sluier. “Toen ik erover begon, kromp hij in elkaar. Daar stond een stuntelende man op een podium, van wie je dacht: dat wordt niets.”

Populair

Laatste nieuws