Aanstaande bruid legt al haar hoop in bizarre operatie: “Ik wil weer maagd zijn” Buitenland
Buitenland

Aanstaande bruid legt al haar hoop in bizarre operatie: “Ik wil weer maagd zijn”

Aanstaande bruid legt al haar hoop in bizarre operatie: “Ik wil weer maagd zijn”

Een bruid in spe legt in de Daily Star uit dat ze voor haar trouwdag geopereerd kan worden, in de hoop zich weer maagd te voelen. Ze heeft nu de plannen om haar maagdenvlies te laten dichtnaaien zodat ze tijdens haar huwelijksnacht ontmaagd kan worden.

Naar verluidt genoot de vrouw van een "kleurrijk seksleven" voordat ze besloot zich eindelijk te settelen. Maar ondanks haar wilde datingleven, wil de vrouw, die haar maagdelijkheid verloor op 15-jarige leeftijd, zich weer puur voelen voor haar huwelijksnacht.

"Ik ben mijn hele leven seksueel zeer experimenteel geweest, ik ging naar swingersfeesten, fetisjclubs enzovoort”, zegt ze. "Maar het was belangrijk voor mij om me te settelen en een gezin te stichten.” De 34-jarige uit Bristol was op zoek naar een speciaal iemand toen ze haar 35-jarige man ontmoette via een online dating-app.

“We hadden niet alleen veel dingen gemeen, het was alsof we elkaar in een vorig leven hadden gekend”, klinkt het. “Het enige verschil was dat hij maar twee seksuele partners had gehad en dat beide langdurige relaties waren geweest. En terwijl ik erg zelfverzekerd en seksueel ervaren was, was hij erg wereldvreemd en onschuldig als het op seks aankwam.”

"Hij is mijn zielsverwant"

De vrouw is altijd eerlijk geweest over haar seksuele exploten tegenover haar aanstaande, en toen hij haar ten huwelijk vroeg, had het koppel nog geen intiem contact gehad. De vrouw besloot hierop om een ​​reconstructie van het maagdenvlies te onderzoeken. "Hij is mijn zielsverwant en ik wilde dat de eerste keer dat we seks hadden voor mij gloednieuw zou voelen.”

De kosten van de procedure kunnen oplopen tot 3.500 euro, maar dat heeft de vrouw ervoor over. “Ik zal mijn maagdelijkheid verliezen aan de man van mijn dromen. Hoewel het pijnlijk zal zijn, zal mijn huwelijksnacht er traditioneel en romantisch door aanvoelen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws