Bart De Pauw openhartig over zijn vrouw Ines: “Dit is niet oké” Buitenland
Buitenland

Bart De Pauw openhartig over zijn vrouw Ines: “Dit is niet oké”

Bart De Pauw openhartig over zijn vrouw Ines: “Dit is niet oké”

Bart De Pauw kwam afgelopen donderdag zelf aan het woord in de rechtbank van Mechelen. Daar richtte hij zich tot de vrouwen die hem beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. Ook aan zijn vrouw, Ines De Vos, bood hij zijn excuses aan.

"Excuses aan de dames hier voor mij, naast en rondom mij - en die ik voor het eerst sinds zoveel jaren terugzie”, zei De Pauw. “Daarnaast ook aan mijn vrouw, mijn kinderen en mijn familie die meegesleurd zijn in iets waar ze geen schuld aan hebben. Ik heb nooit iemand pijn willen doen. Ik heb altijd gewild dat mensen zich goed zouden voelen in mijn omgeving.”

"Ook al heb ik geen baas willen zijn, ik was dat wel"

“Ik ben geen goede echtgenoot geweest”, geeft de tv-maker toe. “Ik heb soms buiten de lijntjes gekleurd. Dat is niet oké. Ook al heb ik geen baas willen zijn, ik was dat wel. Ik heb er veel te weinig bij stilgestaan hoe moeilijk het is geweest voor sommigen. Ik vind het oprecht erg dat ik nooit een kans heb gekregen op een gesprek.”

“Ik wil niet overkomen als een viezerik”, aldus De Pauw nog. “Ik wil dat ze mij een toffe vinden. Ik ga dan soms weleens in overdrive. Ik scheur me soms open aan mensen die ik graag heb. Ik kan echt vallen voor mensen. Dat betekent niet dat de liefde voor mijn vrouw dan weg is."

Populair

Laatste nieuws