Model spendeert jaarlijks 50.000 euro aan uiterlijk: “Op schoonheid staat geen prijs” Buitenland
Buitenland

Model spendeert jaarlijks 50.000 euro aan uiterlijk: “Op schoonheid staat geen prijs”

Model spendeert jaarlijks 50.000 euro aan uiterlijk: “Op schoonheid staat geen prijs”

Moriah Mills (27), een Amerikaans model, heeft in een gesprek met Jam Press toegegeven dat ze jaarlijks rond de 50.000 euro uitgeeft aan haar uiterlijk. Ze vind het naar eigen zeggen belangrijk om er ‘perfect’ uit te zien.

Haar forse schoonheidsuitgaven omvatten maandelijks 1.000 euro aan gezichtsbehandelingen, 1.000 euro aan oogcrème en 1.000 aan vergulde gezichtsmassagetools. “Ik hou van make-up en er mooi uitzien met make-up op, maar het is heel belangrijk voor mij dat ik er ook geweldig uitzie zonder", vertelde Moriah aan Jam Press. “Om mijn huid in topconditie te houden, krijg ik elke maand gezichtsbehandelingen.”

"Het is absoluut de moeite waard"

Moriah schat dat ze ongeveer 30.000 euro per jaar aan gezichtsbehandelingen besteedt, en daarnaast ook nog eens 20.000 euro aan schoonheidsproducten en andere behandelingen. "Ik ga naar een schoonheidsspecialiste van beroemdheden om micro-needling en Co2-laserpeelings te krijgen, die minstens 1.000 euro per keer kosten”, aldus Moriah.

“Ik geef ook nog eens 2.000 euro per maand uit aan producten en vitamines”, klinkt het. “Dan is er ook nog mijn tweemaandelijkse manicure en pedicure. Het klinkt misschien veel, maar ik denk dat het absoluut de moeite waard is en je kunt niet echt een prijs op schoonheid zetten.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws