Tv-maker Eric Goens laat er geen twijfel over bestaan: “Zij zullen nooit in ‘Het Huis’ komen” Buitenland
Buitenland

Tv-maker Eric Goens laat er geen twijfel over bestaan: “Zij zullen nooit in ‘Het Huis’ komen”

Tv-maker Eric Goens laat er geen twijfel over bestaan: “Zij zullen nooit in ‘Het Huis’ komen”

Volgende maand is het weer zover: dan mag Eric Goens weer acht bekende gasten ontvangen in ‘Het Huis’. Eric heeft ook dit jaar weer alleen maar toppers. Zo kon hij zelfs acteur Kevin Janssens strikken, iemand waarvan toch geweten is dat hij niet graag over zijn privéleven praat.

“Bij Kevin Janssens dacht ik: wat ga ik doen als die de eerste twee uur alle vragen afketst?”, geeft Eric toe in Het Nieuwsblad. “Maar ook al praat hij niet graag over zichzelf, dat is niet gebeurd. Mijn beeld van hem is wellicht hetzelfde als dat van iedereen. Maar nadien dacht ik: kom, dat ik u tegen mijn gilet trek. Het is een breekbaar portret geworden, waarin hij heftige dingen heeft gezegd. Zelf is hij er ook van geschrokken.”

"Is 't weer van dat, Eric?"

Natuurlijk zijn er nog enkele bekende personen die op het verlanglijstje van Eric staan. “Elk jaar bel ik Tom Lenaerts”, klinkt het. “Die heeft al schrik als hij mijn naam op het gsm-scherm ziet. ‘Is 't weer van dat, Eric?’, zegt hij dan. Het antwoord is nee. Of Matteo (Simoni, nvdr.) zegt me: 'Ik vind dat echt schoon, maar ik durf niet. Echt niet.’”

Langs de andere kant zijn er ook mensen die heel erg graag eens hun opwachting zouden maken in ‘Het Huis’. “Ik kan tien jaargangen vullen met mensen die zich aanbieden”, zegt Eric. “Elk jaar bellen managers. Maar wie zichzelf aanmeldt, komt er per definitie niet in.”

Populair

Laatste nieuws