‘Big Brother’-winnares Jill gaat uit de kleren: “Wat een bom” Buitenland
Buitenland

‘Big Brother’-winnares Jill gaat uit de kleren: “Wat een bom”

‘Big Brother’-winnares Jill gaat uit de kleren: “Wat een bom”

Sinds haar deelname aan ‘Big Brother’ is Jill Goede een van de bekende gezichten geworden van de body positivity-beweging. Op Instagram deelt ze alleen nog maar foto’s van hoe ze écht is.

“Ik krijg super vaak de vraag: ‘Jill hoe kan jij omgaan met jou lichaam ik wil dit ook kan je mij hier bij helpen?’”, laat de ‘Big Brother’-winnares weten. “Deze vraag krijg ik van alle leeftijden.. Niet alleen de lieve en mooie jonge dames en heren.. Nee helaas ook de wat ouderen vrouwen en ook mannen wie worstelen met zich zelf.”

Jill vroeg zich af hoe zij een voorbeeld kon zijn. "Ik was altijd het buitenbeentje wie nooit kon studeren wie het al moeilijk vond om een rekensom op te lossen of überhaupt mijn concentratie ergens bij te houden. En dat ik dan zulke berichten krijg .. Wow never nooit verwacht maar wat mooi.”

In de reacties op haar post krijgt Jill niets dan lof. “Je bent niet dik, je bent niet flink… Je bent gewoon een knappe vrouw”, laat iemand weten. “Blijf zoals je bent, topper!” Een ander zegt: “Wat een heerlijke foto ook!! Ik vind je echt zo’n geweldige vrouw!!” “Wat ben je toch een prachtig, eerlijk, lief en positief wijffie”, aldus een ander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws