Julie (44) zorgt voor ophef met 15-jaar jongere vriend: “Hij doet alles wat ik wil voor 15.000 euro per maand” Buitenland
Buitenland

Julie (44) zorgt voor ophef met 15-jaar jongere vriend: “Hij doet alles wat ik wil voor 15.000 euro per maand”

Julie (44) zorgt voor ophef met 15-jaar jongere vriend: “Hij doet alles wat ik wil voor 15.000 euro per maand”

TikTok-gebruiker Julie (44) zorgde voor heel wat ophef met een filmpje dat ze postte. Ze sprak er ongedwongen over haar relatie met een man die 15 jaar jonger is dan zij en die zij 15.000 euro ‘zakgeld’ geeft om te doen wat zij wil.

Julie, die zichzelf tegenover haar volgers een trotse ‘sugar mama’ noemt, beweert op TikTok dat ze haar partner een ‘vergoeding’ geeft om “alles te doen wat zij wil”. De mensen hadden wel wat vragen voor haar, die ze met plezier beantwoordde. Een van de vele vragen was of zij dingen koopt voor haar vriend. “Alles wat hij wil”, antwoordde ze.

15.000 per maand

Mensen vroegen zich toen af ​​wat hij ervoor terug moest doen, en Julie zei: "Alles wat ik wil.” Toen volgers zich afvroegen hoeveel ze hem betaalt, beweerde ze luchtig: "Ja, het is 15.000 euro per maand, maar ik heb het deze maand verlaagd omdat hij vergat het zwembad schoon te maken.”

Julie gaf ook toe dat haar partner wordt vaak aangezien voor haar zoon en dat ze de voorkeur geeft aan jongere mannen omdat zij haar tenminste kunnen bijhouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws