Sarah De Bie deelt heerlijke vakantiefoto’s van Wout van Aert en zoontje Georges Buitenland
Buitenland

Sarah De Bie deelt heerlijke vakantiefoto’s van Wout van Aert en zoontje Georges

Sarah De Bie deelt heerlijke vakantiefoto’s van Wout van Aert en zoontje Georges

Na een lang en uitputtend seizoen besloot Wout van Aert om zijn fiets enkele weken aan de kant te laten staan en alleen nog maar te doen waar hij zin in heeft. Dat hoorde zijn echtgenote, Sarah De Bie, natuurlijk maar al te graag.

De pauze die de Belgische wielerkampioen inlast, maakt vanzelf dat hij even quality time met het gezin, en bij uitbreiding met de hele familie, kan doorbrengen. Zo zijn ze momenteel allemaal samen op vakantie in Italië en genieten ze van elkaars gezelschap. Het doet iedereen zichtbaar deugd.

Dat is duidelijk te zien op enkele heerlijke vakantiefoto’s die Sarah deelde op haar Instagrampagina. “Easy days in Italy with the family”, schreef ze als bijschrift. “Zo mooi, wat een gezelligheid is dat zo in familieverband”, reageerde een van haar volgers. “Wat een mooie familie is me dat!”, merkte een ander op. En nog iemand schreef: “Allemaal schoon volk!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws