Zaterdag 16 Oktober 2021 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Josje (ex-K3) zwaar onder vuur: “Je moest je schamen”

Josje (ex-K3) zwaar onder vuur: “Je moest je schamen”

Josje Huisman kreeg heel wat bagger over zich heen omdat ze een Instagrampost likete waarin stond dat er “niets zoiets is als een vrouw die geboren wordt als man” en dat er in principe “geen transgender personen bestaan”. Er stond ook te lezen dat jongeren soms “denken transgender te zijn”, omdat het als “trendy” wordt beschouwd.

Dat Josje dit likete, viel enkele mensen op en zij konden hier niet om konden lachen. “Gatverdamme, ik verwachtte echt iets beter van jou”, stuurde iemand haar. “Schaam je”, zei een ander. “Dat ik jou ooit de leukste van de 3 vond, bah man”, merkte een ander dan weer op. Nog een ander ging een heel pak verder: “Transfobe en homofobe domme kut, ik wens je al het ergste toe”, klonk het daar.

“Een greep uit het assortiment comments vanuit de quasi ‘woke’ community die staat voor acceptatie en respect”, reageerde het ex-K3’tje, die benadrukte dat ze géén transfoob is. “Ik vind het best interessant om hier een gesprek over te hebben, maar de meeste mensen die zeggen te staan voor acceptatie zijn nogal hatelijk naar anderen die misschien anders denken”, aldus Josje.

TAGS  I  Josje Huisman  I  K3  I  shownieuws