Zaterdag 16 Oktober 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Gert Verhulst doet opmerkelijke uitspraak over Jeroen Meus: “Ik zie hem dat nog doen, ja”

Gert Verhulst doet opmerkelijke uitspraak over Jeroen Meus: “Ik zie hem dat nog doen, ja”

Tien jaar geleden werd Njam! opgericht door topchef Peter Goossens en Studio 100, het productiehuis van Gert Verhulst. Njam! was de eerste kookzender in Vlaanderen en had meteen veel aantrek van de Vlaamse foodies.

Toch bleef Jeroen Meus met ‘Dagelijkse Kost’ al die jaren de onbetwiste nummer één van het land. “Jeroen ís nu eenmaal heel goed in zijn vak”, zegt Gert Verhulst in TV Familie. “En hij is elke dag op de grootste tv-zender van het land te zien. Logisch dat zijn bereik veel groter is. Jeroen doet ook iets anders dan wij. Hij maakt zoals z’n programma zegt vooral ‘dagelijkse kost’.” 

“Wij hebben op Njam! veel programma’s voor hobbykoks", aldus Gert. "Met recepten die misschien net iets moeilijker zijn. Maar alle respect voor Jeroen, hé! Da’s een toffe gast en hij verdient die titel van ‘nummer één’. 

Fervente Njam!-kijker

Als het van Gert afhangt, zou Jeroen gerust een overstap mogen maken naar Njam! “Waarom niet, hé? Op dit moment is dat niet aan de orde. Door lopende tv-contracten en zo”, weet Gert. “Maar ik sluit dat zeker niet uit. Ik ken Jeroen goed en ik weet dat hij een fervente Njam!-kijker is. Ik zie hem dus ooit nog wel iets bij njam! doen, ja.”

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Jeroen Meus  I  Dagelijkse Kost