Dinsdag 19 Oktober 2021 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Jada Borsato en haar vriend Roeland hebben iets zeer speciaals te vieren

Jada Borsato en haar vriend Roeland hebben iets zeer speciaals te vieren

Jada Borsato en haar vriend Roeland Beelen hebben vandaag iets zeer speciaals te vieren: de twee vormen vandaag namelijk exact zeven jaar een koppel. Jada bezingt op Instagram haar liefde voor Roeland in een prachtige ode.

“Het begon als een jeugdliefde en het groeide uit tot een mooie relatie”, begint de dochter van zanger Marco Borsato. “Vandaag kan ik me geen leven zonder jou voorstellen. Jij bent het eerste waar ik 's ochtends mee wakker word en het laatste waar ik' s avonds mee ga slapen.” 

“Je bent de mooiste persoon die ik ooit van binnenuit heb ontmoet”, vervolgt Jada. “Het is cliché, maar het is waar: je bent niet alleen de liefde van mijn leven, je bent mijn soulmate, mijn beste vriend en ik leer elke dag van je. Ik ben ongelooflijk trots op je en op de manier waarop je je leven leidt, de manier waarop je met je dierbaren omgaat en hoe je alles met elkaar weet te combineren.” 

“Ik kan je niet genoeg bedanken voor de afgelopen 7 jaar en ik kan niet wachten om deze reis met je voort te zetten voor nog zoveel meer”, schrijft ze ter afsluiting. “Jij bent mijn wereld. Ik houd van je.”

TAGS  I  Jada Borsato  I  Roeland Beelen  I  shownieuws