Dinsdag 19 Oktober 2021 - 14:00   I   Foto: Daily Mail  I   door Redactie

Marie, mama van 8 kinderen, haalt zich de woede op de hals: “Ik ben verslaafd aan zwanger zijn”

Marie, mama van 8 kinderen, haalt zich de woede op de hals: “Ik ben verslaafd aan zwanger zijn”

Marie Buchan, een Britse mama van acht kinderen die leeft van een uitkering, wordt op de sociale media verweten dat ze lui is. Op TikTok weerlegt ze alle beschuldigingen.

In de TikTok-clip beweert Marie, die ook wel ‘Octomama’ genoemd wordt, verslaafd te zijn aan zwanger zijn en kinderen opvoeden. Ze zegt dat mensen boos op haar zijn omdat ze van een uitkering leeft, maar ze kaatste de bal meteen terug door te zeggen dat ze van haar kinderen houdt en dat dat het enige is dat van tel is voor haar. 

Graag nog een keer

“Ik ben verslaafd aan zwangerschappen, ik ben verslaafd aan geboortes en aan baby’s te eten geven. Ik ben er gewoon aan verslaafd”, klinkt het. Terwijl ze haar nieuwste aanwinst, baby Olivia, knuffelt en de fles geeft, zegt Marie: "Ze is een blije baby, daarom zou ik het graag nog een keer meemaken. Ik weet dat veel mensen me lui vinden en dat ze denken dat ik alleen baby’s maak voor het geld”, aldus Marie. 

De reacties op haar TikTok-filmpje zijn verdeeld. “Hoe kan een mama van acht kinderen in godsnaam lui zijn?”, vroeg iemand zich hardop af. Een ander zei dan weer: “En wie denk je dat dat allemaal betaalt? De werkende mensen, zíj draaien daarvoor op.”

TAGS  I  Marie Buchan