Dinsdag 19 Oktober 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle zorgt voor opschudding: “Het is de schuld van prins Harry”

Meghan Markle zorgt voor opschudding: “Het is de schuld van prins Harry”

Thomas Markle heeft opnieuw zwaar uitgehaald naar zijn dochter, Meghan Markle. Thomas zei namelijk dat de Britse televisiepresentator Piers Morgan gelijk had toen hij opmerkte dat Meghan mensen aan de kant schuift wanneer zij haar niet langer tot nut zijn.

In de talkshow ‘Good Morning Britain’ herhaalde Thomas Markle zijn hoop op een hereniging met dochter Meghan, zodat hij eindelijk zijn kleinkinderen Archie en Lilibet voor de eerste maal kan ontmoeten. Toen hem werd gevraagd waarom hij vervreemd is van zijn dochter, legde Thomas uit dat hij niet weet wat er is veranderd om ervoor te zorgen dat ze niet langer geassocieerd wil worden met hem of zijn andere kinderen.

"We worden allemaal aan de kant geschoven"

Thomas reageerde ook op de verwijten die tv-presentator Piers Morgen eerder naar het hoofd van zijn dochter zwierde. Morgan zei dat hij en de hertogin van Sussex het ooit prima met elkaar konden vinden, tot ze plots het contact met hem afkapte. “Ik weet niet wat er is veranderd. Zo was ze nog nooit geweest. Toen ze eenmaal contact had met Harry, veranderde ze.”

“Maar ze heeft beide kanten van haar familie verloren. Ik begrijp de reden daarvan niet”, aldus Thomas. “Ze mijdt mijn zoon Tom nu ook al, net zoals ze mij mijdt. Piers had gelijk: we worden allemaal aan de kant geschoven. Vroeger prees ze me meermaals de hemel in, sinds ze Harry leerde kennen, is het opeens alsof ze me niet kent.”

TAGS  I  Thomas Markle  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws