-->

Kelly Pfaff heeft erg verrassend nieuws te melden: “Er is nu geen weg terug”

Kelly Pfaff heeft erg verrassend nieuws te melden: “Er is nu geen weg terug”
Dinsdag 19 Oktober 2021 - 18:30   I   Foto: Photonews   I  

Kelly Pfaff draait er haar hand niet voor om om mee te doen met een televsiewedstrijd. Maar als ze meedingt naar een titel, moet het wel goéd zijn. Zo getuigden haar deelnames aan ‘Dancing on Ice’ 15 jaar geleden, en meer recent, haar tweede plek in ‘Dancing With The Stars’.

Kelly maakt binnenkort ook een gastoptreden in ‘Holiday on Ice’, waarvoor ze alweer flink aan het trainen is. “Ik heb al gedacht: waar ben ik aan begonnen?”, lacht Kelly in Dag Allemaal. “Mijn hart gaat tegen vijfhonderd per uur, maar er is geen weg terug, hé.” 

“En het móet goed zijn”, vindt Kelly. “Mensen betalen om deze show te zien, ik wil niet dat zij een deel van hun geld terugeisen omdat ‘die Kelly zo slecht was’.” 

“Ik ga mijn gezin wel missen"

Ze heeft de volledige steun van haar gezin. “Anders had ik dit nooit aangenomen”, zegt de echtgenote van Sam Gooris. “Ik ga mijn gezin wel missen, want de komende weken moet ik intensief trainen. Ik zal daar zeven dagen op zeven mee bezig zijn. Een heel contrast met de coronaperiode, toen we bijna de hele tijd samen thuis waren. Dat heeft ook wel deugd gedaan. Er waren nadelen natuurlijk, maar het was in balans.”

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Sam Gooris  I  Dancing With The Stars  I  shownieuws  I  Dancing on Ice