Moeder van Marc Dutroux haalt zwaar uit: "Dat was de laatste keer dat we elkaar zagen" Royalty
Royalty

Moeder van Marc Dutroux haalt zwaar uit: "Dat was de laatste keer dat we elkaar zagen"

Moeder van Marc Dutroux haalt zwaar uit: "Dat was de laatste keer dat we elkaar zagen"

De advocaat van Marc Dutroux liet weten dat het niet goed gaat met zijn cliënt en dat hij dicht tegen een depressie aanzit. De moeder van Dutroux, Jeannine Lauwens, is bijzonder scherp voor haar zoon.

"Marc Dutroux is een komediant, een depressie zit niet in zijn temperament”, vertelt Jeannine Lauwens in een zeldzaam interview met Dag Allemaal. “Hij doet zich altijd als het slachtoffer voor, maar je moet eens kijken naar wat hij gedaan heeft."

"Dat ze hem behandelen zoals hij zijn slachtoffers behandelde. Laat hem toch rotten in de hel. Ik heb geen medelijden met hem", klinkt het.

"Nochtans ben ik helemaal geen harde tante, ik voel mee met de zwakkeren en probeer goed te doen voor iedereen”, vervolgt Jeannine. “Maar ik beschouw hem allang niet meer als mijn zoon."

Ondervoed en uitgedroogd

"De laatste keer dat we elkaar zagen, was begin jaren 90 voor de rechter. Hij probeerde toen mijn moeder haar huis afhandig te maken. Hij ging bij haar wonen, zogezegd om voor haar te zorgen. Uiteindelijk moest ik mijn moeder redden uit zijn klauwen, omdat ze helemaal ondervoed en uitgedroogd was."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws