Woensdag 27 Maart 2019 - 07:35   I   Foto: Instagram  I   Bron: TV-Familie  I   door Redactie

Jan en Romina hebben knoop doorgehakt: Hier gaan ze wonen

Jan en Romina hebben knoop doorgehakt: Hier gaan ze wonen

Jan uit Boer zkt Vrouw keert niet meer terug naar Australië. Hij blijft bij Romina in België. De knoop is dus doorgehakt. “Ik heb geen retourticket geboekt, ik blijf in Vlaanderen”, klinkt het in TV Familie.

“Enkele weken geleden heb ik de knoop doorgehakt”, zegt Jan in TV-Familie. “Ik wil voluit gaan voor een leven met Romina in Vlaanderen. En Brugge wordt mijn thuisbasis.”

Romina is hier uiteraard erg blij mee. “Op Valentijnsdag stuurde hij me een foto van zijn ‘one way-vliegtuigticket’. Ik was uiteraard in de wolken: het is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen.”

Jan legt uit waarom hij voor België koos. "Het is een optelsom van factoren en ik ben zeker niet over één nacht ijs gegaan. Australië is voor veel Belgen wellicht een droombestemming, maar het is van hieruit moeilijk in te schatten hoe hard de situatie ginds is voor mensen op het platteland. De boeren down under hebben een zeer slechte oogst achter de rug. Al enkele jaren zelfs. Er is ook de extreme droogte, de ergste in 60 jaar. En dan spreek ik over een oppervlakte van twee à drie keer België.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Romina Paret  I  Boer zkt Vrouw  I  n365  I  showbizz