Eddy Planckaert neemt drastische beslissing: “Waarom zou ik het nog doen?” Buitenland
Buitenland

Eddy Planckaert neemt drastische beslissing: “Waarom zou ik het nog doen?”

Eddy Planckaert neemt drastische beslissing: “Waarom zou ik het nog doen?”

Sinds vorige zondag kunnen we opnieuw genieten van ‘Château Planckaert’. Eddy Planckaert heeft het goed ginder in Frankrijk, en is niet van plan om in de toekomst nog vaak over en weer naar België te komen.

“Minder en minder. Ik zeg steeds vaker nee tegen allerlei aanbiedingen”, zegt Eddy in Story. “Af en toe ben ik nog praatgast bij Sporza, omdat dat goede vrienden zijn, maar ik wil daar nog selectiever in worden. Ik ben tenslotte al 63.”

“Het grote voordeel is dat we hier veel ruimte hebben”, merkt de wielerlegende op. “Voor mij is dit een speeltuin: een groot bos, een moestuin, een vijver. Dat is mijn droom, en dan heb ik ook nog een keer mijn familie bij mij.”

"Waarom moet ik nog stressen?”

Als we Eddy op televisie bezig zien, is het alsof hij in de fleur van zijn leven zit. Hij amuseert zich dan ook rot en is van plan om dat ook in Frankrijk te blijven doen. “Hoelang nog zal ik niemand nodig hebben om een boom te vellen in het bos of in mijn moestuin te werken?”, vraagt hij zichzelf af. “Als ik wil, kan ik iedere dag zotte dingen doen en mensen vermaken, maar is dat het leven waarvoor ik zoveel heb afgezien? Waarom moet ik nog stressen?”

Populair

Laatste nieuws