-->

Peter Van de Veire maakt zich kwaad in live-uitzending: “Draag daar toch godverdomme zorg voor”

Peter Van de Veire maakt zich kwaad in live-uitzending: “Draag daar toch godverdomme zorg voor”
Woensdag 27 Oktober 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Enkele gemeenten hebben door de stijgende coronacijfers beslist om de hobby’s van kinderen te verbieden. Minister van Jeugd Benjamin Dalle vindt dat niet kunnen. Hij wil niet weten van een 'kinderlockdown' en is duidelijk niet de enige.

Toen Peter Van de Veire het nieuwsbericht aanhoorde in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ gaf hij zijn ongezouten mening. “Kunnen we nu allemaal een beetje rustig blijven? Maar echt, kunnen we nu allemaal een beetje rustig blijven?”, zei de radiopresentator na het MNM-nieuwsbulletin. 

"Dat er gemeenten zijn die de hobby’s van kinderen opnieuw beginnen te verbieden?”, vervolgde de radiopresentator. “Kunnen we nu allemaal alsjeblieft een héél klein beetje rustig blijven? Ik word daar echt kwaad van, ik word daar zó kwaad van. Echt waar.” 

“Dokters die zeggen: ‘Zet die mondmaskers maar op die kinderen. Maakt niet uit.’ Ik word daar zo kwaad van. Het zijn ónze kinderen die júllie pensioen gaan betalen. Draag daar toch godverdomme zorg voor. Onwaarschijnlijk.”

TAGS  I  Peter Van de Veire  I  MNM  I  shownieuws