Liliane Saint-Pierre in diepe rouw: “Ze was mijn enige houvast” Buitenland
Buitenland

Liliane Saint-Pierre in diepe rouw: “Ze was mijn enige houvast”

Liliane Saint-Pierre in diepe rouw: “Ze was mijn enige houvast”

Liliane Saint-Pierre heeft een enorm zware klap te verwerken gekregen. Haar mama is namelijk op 95-jarige leeftijd overleden. De zangeres zorgde de laatste jaren voor haar.

“Mama was zorgbehoevend, ze wisselde ’s morgens haar bed voor een rolstoel en ’s avonds omgekeerd”, zegt een ontroostbare Liliane in TV Familie. “En toch: ik had haar graag nog enkele jaren langer bij me gehad.”

In 2000 overleefde haar mama nog een beroerte. “Al kan je het in feite geen beroerte noemen”, aldus Liliane. “De adertjes in haar hoofd waren helemaal dichtgeslibd. Sindsdien ging het eigenlijk van kwaad naar erger. In het begin kon ze nog een beetje praten en herkende ze me nog, maar de laatste zes maanden was dat niet meer het geval.”

“Mama en ik, we waren twee handen op één buik. Sinds het overlijden van mijn man Marc in 2010 was ze mijn enige houvast”, klinkt het nog. “Hoe vermoeiend het ook was, ik vond het zalig om voor mama te mogen zorgen, en ik zou het opnieuw doen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws