Iris (82) openhartig over seksleven met 36-jarige minnaar: “Als we vrijen, scheurt mijn huid soms” Buitenland
Buitenland

Iris (82) openhartig over seksleven met 36-jarige minnaar: “Als we vrijen, scheurt mijn huid soms”

Iris (82) openhartig over seksleven met 36-jarige minnaar: “Als we vrijen, scheurt mijn huid soms”

De Britse talkshow ‘This Morning’ mocht een wel zeer ongewone gaste verwelkomen. Iris Jones, een 82-jarige vrouw kwam er vertellen over haar relatie met haar veel jongere minnaar Mohammed (36). De bejaarde vrouw liet kijkers verbijsterd achter toen ze details van haar gepassioneerde seksleven onthulde.

Iris begon ‘This Morning’-presentatoren Holly Willoughby en Phillip Schofield details te geven over de capriolen die zich voordoen in haar slaapkamer. Iris zei: "Mijn huid is erg dun, en Mohammed moet heel voorzichtig zijn als hij me vastpakt omdat hij mijn huid scheurt.”

“Als we vrijen, kan dat pijnlijk zijn”, vervolgde Iris. “Ik krijg huidscheuren, maar we hebben dat probleem opgelost omdat we het soms ‘doggy style’ doen.” Aangeslagen door haar openhartige bekentenis, zei Philip Schofield: "Oké, dat maakt het een stuk makkelijker... Nou, niemand wil achteraf op de spoed belanden.”

Niet klaar voor

De dame voegde er vervolgens aan toe dat haar zonen haar Egyptische toyboy nu hebben geaccepteerd. "Maar ze zullen hem geen papa noemen”, lachte ze. "Nou, dat begrijp ik een beetje, die dingen komen met de tijd, nietwaar”, reageerde Schofield.

Het hoeft niet gezegd dat de onthullingen van Iris voor heel wat ophef zorgden. “Oh nee, niet het ‘doggy style’-gedeelte… Daar was ik totaal niet klaar voor”, werd na afloop van het interview gereageerd. “Die details moesten we écht niet weten, Iris!”, schreef een ander op de sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws