Dina Tersago bezorgt Andy Peelman de schrik van zijn leven: “Dit vind ik echt niet tof”

Dina Tersago bezorgt Andy Peelman de schrik van zijn leven: “Dit vind ik echt niet tof”
Woensdag 27 Oktober 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Ze zeggen dat hypnose quatsch is, dat menstruatie nog altijd een groot taboe is, dat vrouwen niet grappig zijn, dat als je lange tijd scheel kijkt je ogen ook zo blijven staan en dat koffiepoeder in de koelkast helpt tegen vieze geurtjes. Dina Tersago en Andy Peelman gaan nu donderdag 28 oktober op onderzoek uit in ‘Ze Zeggen Dat’ en testen al deze beweringen. 

Ze zeggen dat mensen via hypnose verlost kunnen worden van overtollige kilo’s, verslaving of fobieën. En over dat laatste weet Andy alles. Uit vorig seizoen bleek namelijk dat hij een gigantische angst heeft voor spinnen. Dina neemt de proef op de som en confronteert hem met zijn grootste angst. Al kan de nietsvermoedende Andy daar allesbehalve mee lachen… 

“Dat vind ik echt niet tof, ik kan daar echt niet mee om. Dit is het ergste wat je mij kan aandoen”, klinkt het. Na een angstwekkende confrontatie is het tijd voor de echte test: Andy laat zich onder hypnose brengen om uit te zoeken of hij voor eens en altijd verlost kan geraken van zijn spinnenfobie. 

Vergelijkende reacties

Ze zeggen dat vrouwen niet grappig zijn. Om dit uit te testen heeft Andy een vrouw en een man nodig en geen beter duo daarvoor dan Qmusic-ochtendstemmen Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Voor dit experiment mogen ze zich ontpoppen tot ware stand-upcomedians.

Maarten en Dorothee krijgen van Andy ieder exact dezelfde grappen die ze moeten brengen voor een ander publiek. Om de reacties te kunnen vergelijken, neemt comedian Amelie Albrecht plaats in het publiek met een decibelmeter. Bij wie wordt het hardst gelachen? En klopt het dat vrouwen niet grappig zijn?

TAGS  I  Dina Tersago  I  Andy Peelman  I  shownieuws  I  Ze Zeggen Dat