Shana, de ex van Junior Planckaert: “Hém mis ik het meest van de familie” Buitenland
Buitenland

Shana, de ex van Junior Planckaert: “Hém mis ik het meest van de familie”

Shana, de ex van Junior Planckaert: “Hém mis ik het meest van de familie”

Shana Goossens leerden we vorig jaar kennen als de vriendin van Junior Planckaert in ‘Château Planckaert’. De twee leken erg gelukkig met elkaar, maar het sprookje bleef niet duren en het koppel ging uiteen. Shana houdt goede herinneringen over aan Vlaanderens bekendste familie.

“Och, dat zijn superwarme mensen”, zegt ze in Dag Allemaal. “Na dat moeilijke gesprek met Junior heb ik mijn spullen meegenomen uit de Ardennen, maar ik had ook nog kleren liggen in Frankrijk. Die ben ik later gaan ophalen.”

“Daar heb ik Christa nog gezien, en mémé Clara met wie ik een goede band had”, aldus Shana. “Maar je gaat van elk weekend samen naar een situatie waarin je elkaar niet meer ziet. Dan verwatert het contact.”

“Ik draag de familie Planckaert nog altijd in mijn hart"

Shana ziet zichzelf nog wel eens naar Frankrijk gaan als ze een uitnodiging krijgt. “Ik heb meegeholpen aan twee verdiepingen en aan het dak en het dakterras, ik zou het resultaat graag zien”, klinkt het. “Ik draag de familie Planckaert nog altijd in mijn hart. Dit klinkt misschien raar, maar het meest mis ik nog hun hond. Apollo was echt mijn maatje, die volgde mij overal als een schaduw. ‘Die is ook verliefd op jou’, zei Junior altijd.”

Populair

Laatste nieuws