Zware klap voor Erica Meiland: “Ze heeft zelfmoord gepleegd” Buitenland
Buitenland

Zware klap voor Erica Meiland: “Ze heeft zelfmoord gepleegd”

Zware klap voor Erica Meiland: “Ze heeft zelfmoord gepleegd”

‘Erica. De motor achter de Meilandjes’, de biografie van Erica Meiland, ligt in de rekken. Er staan enkele schokkende passages in. Erica heeft dan ook enkele moeilijke periodes gekend in haar leven, maar klom steeds weer uit de put.

"Mijn oudere zus Saskia raakte verslaafd aan drugs en pleegde zelfmoord, mijn broer Vincent had een DNA-defect en is ook jong gestorven”, zegt Erica in Dag Allemaal. “Toen was dat heel erg en heftig, maar op een gegeven moment heb je het verwerkt.”

“Ik heb een lieve vader en moeder gehad”, aldus de ‘Chateau Meiland’-ster. “Zij schermden mij van veel af, ik wist niet beter. De ellende was altijd om mij heen, niet met mijzelf. Ik fladderde overal doorheen.”

“Sinds mijn vijftigste zit ik wel in een goede fase, hoor”, verzekert Erica. “De kinderen zijn uit hun puberteit, de financiën zijn op orde... Ik wind mezelf niet meer zo op. We zijn een stofje in de eeuwigheid. Kunnen relativeren helpt. Martien blijft op zijn eentje wel voor genoeg drukte zorgen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws