Man krijgt borstvoeding van zijn vriendin: “Het zorgt voor een diepere liefde” Buitenland
Buitenland

Man krijgt borstvoeding van zijn vriendin: “Het zorgt voor een diepere liefde”

Man krijgt borstvoeding van zijn vriendin: “Het zorgt voor een diepere liefde”

Een Britse koppel wordt beschuldigd van het ‘seksualiseren’ van borstvoeding, nadat ze ervoor uitkwamen dat de man de borstmelk drinkt van zijn vriendin. Naar eigen zeggen voelt hij zich daardoor meer met haar verbonden en geeft het hem ook meer energie.

Lana Michaels en haar verloofde Shawn kregen te maken met kritiek toen ze in de documentaire ‘Breastfeeding my Boyfriend’ van Channel 4 verschenen. Sommige kijkers waren boos na de uitzending omdat ze vonden dat het borstvoeding als een fetisj promoot.

Maar ondanks de kritiek geloven Lana en Shawn dat ze niets verkeerd doen. Shawn vindt immers dat zijn seksuele ervaringen niets te maken hebben met moeders die hun kinderen in het openbaar borstvoeding geven.

Sterke band

Shawn zegt dat moedermelk hem heeft geholpen om zich dichter bij zijn vriendin te voelen. "Borstvoeding tussen volwassenen creëert een heel sterke band die helpt om de andere persoon te begrijpen en een diepere liefde te voelen, omdat je niet alleen de melk uitwisselt, maar ook de energie krijgt die van de andere persoon komt.”

Lana voegde toe: “Vrouwenborsten zijn altijd seksueel geweest, mannen hebben altijd van vrouwenborsten gehouden, dat is altijd zo geweest. Je kunt het vergelijken met voeten - veel mensen houden van voeten en hebben voetfetisjen, wat veel groter is dan borstvoeding geven, maar we verbergen onze voeten niet en dragen toch ook geen sandalen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws