-->

Jens Dendoncker komt tot vervelende conclusie: “Ik moet hier heel eerlijk in zijn”

Jens Dendoncker komt tot vervelende conclusie: “Ik moet hier heel eerlijk in zijn”
Zaterdag 30 Oktober 2021 - 22:00   I   Foto: VTM   I  

Jens Dendoncker zal binnenkort terug te zien zijn op televisie in een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal ik Het Zeggen?’. Na de moeilijke periode waardoor de komiek zich worstelde, werd er tijdens de opnames ook rekening gehouden met het feit dat hij de balans moest vinden tussen rust en bezigheid en de stress dat het met zich meebrengt.

“Dat klopt. Maar dit seizoen heb ik met Jeroen Verdick een co-presentator”, zegt Jens in een gesprek met Johan Terryn voor VTM. “Ik ken Jeroen zeer goed, want hij heeft jarenlang het voorprogramma gedaan voor mijn show en we zijn al jarenlang goede vrienden. Dat was de max.”

“Verder was er ook een camper op de set, heel Amerikaans. Dus als ik mezelf even wilde terugtrekken of eventjes moest gaan rusten, dan kon dat altijd”, aldus Jens. “Dat was een enorme luxe.”

Adrenaline

Hoewel hij zich niet altijd vrolijk voelde, moest Jens zich soms wel zo voordoen. “Soms was dat wel even de knop omdraaien, maar het helpt dan wel als je in die sfeer zit”, zegt hij. "De camera staat er, ze hebben je grime gegeven, er is zo naar dat ene moment toegewerkt… Dan stroomt de adrenaline wel door je lijf. Dat helpt om een boost te geven om ervoor te gaan. Dat was heel welkom om dat af en toe te kunnen ervaren.”

Soms vroegen de opnames veel energie van Jens. “Meer dan vroeger, daar moet ik eerlijk in zijn. Maar ook daarvoor was de planning aangepast aan mijn noden en kon ik altijd rekenen op een dagje rust wanneer er een aantal heftige dagen waren geweest. Zo hebben we dat een beetje aangepakt.”

TAGS  I  Jens Dendoncker  I  Hoe Zal Ik Het Zeggen?  I  shownieuws  I  VTM