Jada Borsato over breuk van Marco en Leontine: “Dit hebben we letterlijk tegen papa gezegd" Buitenland
Buitenland

Jada Borsato over breuk van Marco en Leontine: “Dit hebben we letterlijk tegen papa gezegd"

Jada Borsato over breuk van Marco en Leontine: “Dit hebben we letterlijk tegen papa gezegd"

Het jaar 2020 was er één om snel te vergeten voor Marco Borsato. Nadat er berichten verschenen over zijn bedrog, pakte zijn vrouw Leontine haar spullen en trok ze uit het huis. De zanger belandde in een zware depressie.

De laatste maanden zijn tot dusver dan weer een periode geweest om te koesteren. Marco en Leontine zochten weer contact met elkaar, en begonnen weer te daten. Ze werken momenteel hard aan hun relatie. Door de negatieve ervaringen is Marco volgens zijn dochter, Jada Borsato, wel wat veranderd.

Balans

“Hij koestert nog méér datgene wat hij heeft. Zijn gezin is zijn kostbaarste bezit, dat weet hij heel goed”, zegt Jada in een gesprek met Nina. “Mijn vader wordt met de dag liever. Waarom? Hij heeft dat jaar zoveel stress gehad, maar tegelijk heeft hij heel goed kunnen uitrusten. Nadenken over wat ie wil.”

“Nu hij weer werkt, merken we dat hij over die balans waakt”, vervolgt Jada. “We hebben letterlijk tegen hem gezegd: ‘Pap, we vonden het heel fijn dat je wat vaker thuis was dit afgelopen jaar.’ We willen dit graag zo houden. Hij zelf ook”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws