Zeer slecht nieuws over Bab Buelens (27) Buitenland
Buitenland

Zeer slecht nieuws over Bab Buelens (27)

Zeer slecht nieuws over Bab Buelens (27)

Bab Buelens heeft op Instagram laten weten dat ze binnenkort onder het mes moet. De voormalige 'Familie'-actrice lijdt aan een zeldzame aandoening.

“Het voelt erg verkeerd om hier alleen maar goede dingen te delen”, schrijft Buelens. “Dit is erg belangrijk. Hoewel ik veel dingen privé houd, is het tijd om dit verhaal te delen en misschien anderen te helpen.”

Bab lijdt al jaren aan pijnlijke ziektesymptomen. Dat gaat al terug tot in haar kindertijd. Pas kort geleden kon een diagnose gesteld worden. De actrice lijdt aan NCS, ofwel: het notenkrakersyndroom. Bij die aandoening zit de ader van de linkernier gekneld tussen de aorta en de bovenste darmslagader.

Enge operatie

“Ik was nogal verbluft door de ernst van het probleem en ook over waarom het zo lang geduurd heeft om dit te ontdekken, net als mijn huidige artsen”, klinkt het nog. “Dit betekende ook dat het probleem niet met kleine ingrepen kan worden opgelost, maar er wel degelijk een grote, enge, riskante operatie nodig is als (eindelijk en hopelijk) de oplossing.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws