-->

Koen Wauters over scheiding met Valerie De Booser: “Dat was echt onwaarschijnlijk”

Koen Wauters over scheiding met Valerie De Booser: “Dat was echt onwaarschijnlijk”
Woensdag 3 November 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Clouseau bestaat bijna 40 jaar. Kris en Koen Wauters hebben al die jaren een onwaarschijnlijke band opgebouwd met hun fans. Zij leven emotioneel enorm mee.

“Brengen we tijdens een optreden een vrolijk nummer, dan danst de zaal mee. Krimpen we even in elkaar bij een pijnlijke song, dan volgt het publiek ook daarin”, zegt Koen in Het Nieuwsblad. “Zelfs wanneer ons privé iets overkomt.”

“Toen ik gescheiden ben (begin vorig jaar kondigden Koen en Valerie De Booser aan dat ze na 17 jaar een punt zetten achter hun huwelijk, nvdr.), deelde ik dat mee op Instagram, terwijl ik verder niks over mijn privéleven vertel. Maar het aantal reacties dat ik toen kreeg, is onwaarschijnlijk”, aldus Koen. “Ik ken geen enkele Instagrampost waarop zo massaal is gereageerd.” 

Pluim op de hoed van het publiek

“Door de band genomen is de Clouseau-fan gewoonweg een goed mens”, vult Kris Wauters aan. “Een van de mooiste complimenten die ik ooit kreeg, kwam van een parkeerwachter aan het Sport­paleis. Na een concert willen daar tienduizend auto's tegelijk van de ­parking weg. 'Als jullie optreden is afgelopen, wordt er nooit ruzie gemaakt, getoeterd of voorgedrongen. Dat verloopt gemoedelijk', zo vertelde de man. Dat betekent niet alleen dat die mensen hebben genoten van ons concert. Het is ook een pluim op de hoed van ons publiek. Mensen die het beste met elkaar voor hebben."

TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser  I  Clouseau  I  shownieuws