Iedereen zegt hetzelfde over passage van Eddy Planckaert in ‘Het Huis’ Buitenland
Buitenland

Iedereen zegt hetzelfde over passage van Eddy Planckaert in ‘Het Huis’

Iedereen zegt hetzelfde over passage van Eddy Planckaert in ‘Het Huis’

Gisteren zond Eén de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’ uit. Hierin graaft Eric Coens 24 lang in de ziel van 8 bekende personen. Gisteren was dat Eddy Planckaert.

En of dat de passage van Eddy niet onopgemerkt bleef. Kijkers hadden achteraf alleen maar lof voor de Vlaamse wielerlegende. “Wat een lieve, vrolijke man is Eddy”, merkt iemand op op de sociale media. “Het was weer een zeer mooie aflevering.”

“Het was echt genieten, deze aflevering van ‘Het Huis’. Wat een veerkracht heeft deze mens!”, zegt een ander na de uitzending. “Echt een man naar mijn hart”, schrijft nog iemand anders. “Naar hem kan je toch úren luisteren. Alles wat hij zegt komt recht uit het hart.”

Mooiste aflevering

“Mooi, met vallen en opstaan: zo is het leven echt! Wat een gelukkige familieman met een prachtig groot gezin”, klinkt het nog. “Een mooi mens met het hart op de juiste plaats.” En ook: “Meer van dat… Wat een levenskennis! Familiemens in hart en nieren. Love it!”

“Hele mooie aflevering, ik heb er geweldig van genoten”, lezen we ook nog. “In mijn herinnering de mooiste aflevering die ik gezien heb van ‘Het Huis’. Genieten van begin tot einde!” En: “Een prachtige, machtige aflevering, recht uit het hart. Een heel mooie mens waar ik heel veel respect voor heb!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws