15-jarig meisje overlijdt aan corona op de dag dat ze gevaccineerd zou worden Buitenland
Buitenland

15-jarig meisje overlijdt aan corona op de dag dat ze gevaccineerd zou worden

15-jarig meisje overlijdt aan corona op de dag dat ze gevaccineerd zou worden

In Groot-Brittannië is de 15-jarige Jorja Halliday overleden aan de gevolgen van corona. Alsof dat niet erg genoeg was, overleed het meisje op de dag dat ze gevaccineerd zou worden.

Wat begon met een pijnlijke keel en het onvermogen om te eten, eindigde voor de 15-jarige Jorja op de spoedafdeling in het Queen Alexandra Hospital in Portsmouth. Daar werd ze al snel aan een beademingsapparaat geplaatst. Omdat de artsen beseften hoe erg het was, lieten ze haar moeder toe om bij haar te blijven. Ze overleed vier dagen later.

"Ik was de hele tijd bij haar”, vertelt de gebroken mama in The Sun. “Ze probeerden haar aan de beademing te leggen om haar lichaam de kans te geven te herstellen. Haar hartslag stabiliseerde niet, omdat het de druk niet aankon.”

“Ze was een liefhebbend meisje"

“Jorja zou dinsdag de prik krijgen”, laat de moeder weten. “Maar omdat ze zaterdag positief testte, zat ze in isolatie. Toen die periode voorbij was, zou ze haar vaccinatie krijgen. De dag dat ze stierf, was de dag dat ze de prik zou krijgen.

Jorja was de oudste van vijf kinderen. “Ze was een liefhebbend meisje en ze had veel vrienden”, aldus de mama. “Ze was erg actief, ze ging graag uit en bracht tijd door met haar vrienden en bracht graag tijd door met haar broers en zussen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws