Vandenbempt onthult: "Preud'homme wordt daar helemaal gek van bij Standard" Sport
Sport

Vandenbempt onthult: "Preud'homme wordt daar helemaal gek van bij Standard"

Vandenbempt onthult: "Preud'homme wordt daar helemaal gek van bij Standard"

De play-offs staan voor de deur en ook Standard is van de partij in play-off 1. Wat het exacte doel is van de Luikse club, is niet duidelijk. Al denkt analist Peter Vandenbempt dat de ploeg van Michel Preud'homme niet klaar is om voor de titel te strijden.

"Voor een trainer als Michel Preud'homme met zijn professionalisme, focus, gretigheid en oog voor detail: hij wordt er helemaal gek van om met deze kern te moeten werken. Sa Pinto, de vorige coach, was zelf ook geschift, dus dat ging veel gemakkelijker", steekt Vandenbempt van wal bij Sporza.

De radiocommentator is dan ook van mening dat Preud'homme de voorbije maanden al fantastisch werk heeft geleverd. "Ik denk dat Preud'homme toch een soort titanenarbeid verricht heeft. Hij heeft zijn groep eerst moeten overtuigen van een totaal andere manier van werken."

"Preud'homme gelooft niet in de titel"

"Want als je in zo'n ploeg komt die vorig seizoen met Sa Pinto kon werken - met heel veel vrijheid en heel veel vrije dagen en niet al te veel werken - en je wil dat helemaal omgooien, dan zeggen die spelers: wij hebben vorig seizoen de beker gewonnen en zijn 2e geëindigd in de competitie, plus het was veel plezanter, dus wat is het probleem eigenlijk? Ik denk dat Michel Preud'homme niet gelooft dat Standard kampioen zal worden. Een Europees ticket zou al mooi zijn", besluit Vandenbempt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws