Michel Van den Brande haalt fors uit naar Anuna De Wever: “Dát kan Anunake natuurlijk niet” Buitenland
Buitenland

Michel Van den Brande haalt fors uit naar Anuna De Wever: “Dát kan Anunake natuurlijk niet”

Michel Van den Brande haalt fors uit naar Anuna De Wever: “Dát kan Anunake natuurlijk niet”

Michel Van den Brande is geen fan van Anuna De Wever, zoveel mag duidelijk zijn. In een gesprek met TV Familie komt de ‘The Sky Is The Limit’-ster nog eens terug op de dag dat ze allebei op dezelfde dag waren uitgenodigd in ‘Gert Late Night’.

“Ik had tegen de producer gezegd dat ik níet met Anuna dinges op Gert z’n boot wilde zitten, omdat ik haar anders overboord zou smijten”, zegt Michel. “Ik heb dus buiten op de boot gewacht tot zij er weer af was. Echt waar, ik kan haar niet uitstaan.”

Ook over de spijbelvrijdagen heeft Michel geen goed woord over. “Spijbelen voor het klimaat vind ik sowieso een verkeerd signaal", merkt hij op. “En Anuna’ke De Wever wéét natuurlijk dat ze tijdens het weekend geen jongeren op de been krijgt."

Leven gelijk paters

"Als de volgende generatie het klimaat dan toch zo belangrijk vindt… Waarom laten ze na een klimaatmars dan zoveel vuil achter? En roken ze? En nemen ze het vliegtuig om op reis te gaan?”, vraagt Michel zich af over de klimaatbetogers. “Als ze zo vóór het milieu zijn, dat ze hun gsm en laptop in de vuilnisbak kieperen en voortaan leven gelijk paters. Iets organiseren voor het klimaat? Dat ze het doen na de uren of in het weekend. Of élke dag van de schoolvakantie… Maar dan zal je geen kat zien!”

Populair

Laatste nieuws