-->

Koen Wauters geeft toe: “Dit is de échte reden waarom Valerie en ik uit elkaar gingen”

Koen Wauters geeft toe: “Dit is de échte reden waarom Valerie en ik uit elkaar gingen”
Vrijdag 5 November 2021 - 21:00   I   Foto: Photonews   I  

Begin vorig jaar ging er een schokgolf door medialand toen Koen Wauters en Valerie De Booser aankondigden dat ze gingen scheiden. Ze waren 17 jaar lang onafscheidelijk, maar plots hield het sprookje op.

“Wat mijn ex-vrouw Valerie en ik al die jaren beleefd hebben, was zeker ook ware liefde”, zegt Koen in een gesprek met Story. “We kunnen niet doen alsof het allemaal slecht was, dan zouden we al die goede momenten verloochenen.” 

“Weet je, we wilden niets liever dan voor altijd bij mekaar blijven. Dat was het plan”, geeft Koen eerlijk toe. “Daar hebben we ook tot op het einde voor gevochten. Alleen moesten we ook eerlijk zijn met onszelf, en dus toegeven dat we door de jaren heen uit mekaar gegroeid waren.” 

Getrokken wapens

“Door de kinderen zullen we altijd verbonden blijven en die communicatie verloopt heel goed”, aldus de Clouseau-zanger. “Je moet niet met getrokken wapens tegenover mekaar staan. In het begin was dat wel niet altijd even gemakkelijk, maar ondertussen zijn we twee jaar verder en allebei heel gelukkig met hoe ons leven nu verloopt.”

TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser  I  shownieuws