-->

Klaasje Mejier houdt zich niet langer in: “Waarom mochten Kristel, Karen en Josje dat wel, en wij niet?”

Klaasje Mejier houdt zich niet langer in: “Waarom mochten Kristel, Karen en Josje dat wel, en wij niet?”
Zaterdag 6 November 2021 - 18:30   I   Foto: Photonews   I  

Wie de opvolger van Klaasje Meijer bij K3 wordt, dat weten we binnenkort. Klaasje haar laatste officiële show met Hanne en Marthe zit er alleszins op. Eindelijk verlost van het K3-keurslijf waarin ze zich bevond.

"Ik heb dat toch zo ervaren, ja”, zegt Klaasje in Het Laatste Nieuws. “Niet dat ik enorm rebels ben, ofzo. En natuurlijk is het logisch dat ik bij persoonlijke keuzes in overleg ging met mijn werkgever. Maar alles werd wel héél erg bekeken vanuit 'het concept K3’." 

“Deelnemen aan commerciële programma's? Niet mogelijk. Iets met klassieke muziek doen? Lastig, wanneer de sneltrein van shows, films en tv-programma's vooruit dendert. Wat óók ontzettend leuk is, en waar ik dankbaar voor ben”, aldus Klaasje. “Maar tijd voor jezelf is er niet.” 

Eigen koers

"Ik wist heel goed waar ik aan begon, hoor”, benadrukt ze. “En ik was er ook van overtuigd dat ik dit nog lang zou doen. Maar ik dacht altijd dat het kon op de manier zoals Karen, Kristel en Josje dat deden, die naast K3 ook een eigen koers voeren."

"Waarom weet ik niet, maar het lijkt wel alsof er bij ons drie minder ruimte was voor ons eigen ding. Studio 100 beschermt het product K3. Da's logisch, anders is die drie-eenheid niet zo sterk. Maar er werd niet zo los mee omgesprongen.”

TAGS  I  Klaasje Meijer  I  K3  I  Studio 100  I  shownieuws