-->

Marthe van K3 is er niet goed van: "Ik ga je zo hard missen"

Marthe van K3 is er niet goed van:
Zondag 7 November 2021 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Marthe De Pillecyn heeft op Instagram uitgebreid afscheid genomen van Klaasje Meijer. Zij is nu immers definitief gestopt met K3.

"Lieve Klaasje,

Een tijd geleden was dit nog een ver van ons bed show, maar plots is het moment dan toch daar. Ik heb lang nagedacht over wat ik nu juist moest zeggen vandaag, want eigenlijk is het veel te veel om op te noemen."

"Ik denk dat ik moet beginnen met te zeggen dat ik zooo ongelofelijk blij ben dat ik de afgelopen 6 jaar zoveel plezier heb mogen en kunnen maken met jullie 2. Het waren 6 hele fijne maar ook soms hectische dagen en met jou erbij zijn deze voorbij gevlogen, door jouw positiviteit, vrolijkheid en vooral gekheid."

"Je bent echt een prachtmens en ga jouw typische trekjes echt heel hard missen. Lieve Klaasje, hoe graag ik had gewild dat we dit nog jaren met ons drietjes zouden doen, hoop ik echt oprecht dat alles wat je nog wil doen ook mag gebeuren in de toekomst. Je verdient het om te doen wat je graag doet en ik weet zeker dat je daar voor de volle 100% voor zal gaan", aldus Marthe.

"We gaan je missen, maar ben vooral heel blij dat ik iemand zoals jou in mijn leven heb en mijn liefde voor jou zal voor altijd blijven."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marthe De Pillecyn (@marthedep)

TAGS  I  Marthe De Pillecyn  I  K3  I  Klaasje Meijer