Kijkers van ‘De Slimste Mens’ reageren teleurgesteld: “Dit is zo jammer” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ reageren teleurgesteld: “Dit is zo jammer”

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ reageren teleurgesteld: “Dit is zo jammer”

Tine Embrechts won gisteren met overmacht haar eerste aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze behaalde zelfs de hoogste score ooit. In de finale stuurde intensivist Geert Meyfroidt olympisch hockeykampioen Alexander Hendrickx naar huis.

Alexander mag in vier deelnames dan wel geen enkele overwinning op zak hebben, hij speelde zich wél losjes in de harten van de kijkers thuis. Zij vinden het dan ook erg jammer dat Geert Meyfroidt hem versloeg. “Zo spijtig dat Alexander eruit is! Zo’n knappe, verstandige jongen”, zegt iemand op de sociale media.

“Ja, echt zonde dat hij eruit is, hij was echt iemand waarvoor ik bleef kijken”, laat een ander weten. “Super sympathieke, knappe gast!” “Wat een sympathieke kerel is dat, zeg, die Alexander!”, schrijft nog iemand. “Ik kende hem niet, maar ik vind het erg jammer dat hij er al uit is. Hopelijk zien we hem snel ergens anders terug!”

“Knappe, slimme gast, grappig ook en wat een mooie lach”, merkt een dame op. “Heel spijtig dat hij er nu uit ligt, was een plezier om naar te kijken.” “Ja, jammer van zijn exit, we hebben heel erg genoten van zijn deelname”, lezen we ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws