Tragisch: Jongens van 8 en 13 verkrachten en vermoorden 2-jarig nichtje Buitenland
Buitenland

Tragisch: Jongens van 8 en 13 verkrachten en vermoorden 2-jarig nichtje

Tragisch: Jongens van 8 en 13 verkrachten en vermoorden 2-jarig nichtje

In het dorp Bani Hamil, in Egypte, is een tweejarig meisje vermoord door haar twee neven van slechts 8 en 13 jaar oud. Zij zouden eerst geprobeerd hebben haar te verkrachten, en dumpten haar lichaam nadien in de goot.

Het lichaam van het kleine meisje werd gevonden in een goot een paar dagen nadat haar vader, een chauffeur, aangifte had gedaan bij de politie van Al Balina toen zijn dochter vermist werd. Onderzoek wees uit dat de tweejarige voor het laatst levend werd gezien met haar twee neven, aldus Al Arabiya.

De krant meldt dat tijdens het politieverhoor de twee jongens hebben toegegeven het meisje te hebben vermoord nadat ze hadden geprobeerd haar te verkrachten, wat overigens niet lukte. Naar verluidt gaven ze ook toe dat ze bang waren om gepakt te worden, dus droegen ze het kleine lichaam naar buiten en gooiden het in een goot.

Doodstraf verboden

Het onderzoek loopt nog, maar het is onduidelijk welk lot de twee jonge verdachten te wachten staat. Het is momenteel volgens de Egyptische wet verboden om de doodstraf toe te passen op minderjarige daders, maar volgens Amnesty International zijn er sinds 2013 toch enkele gevallen geweest waarin minderjarigen ter dood werden veroordeeld door de lagere rechtbanken van Egypte.

Vorige maand nog werden twee 11-jarige jongens gearresteerd nadat ze een zesjarig meisje zouden hebben gestenigd toen ze "weigerde seksuele handelingen te kopiëren die ze in pornofilms hadden gezien”. Het kleine meisje werd bewusteloos gevonden voor haar huis en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet worden gered.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws