VTM-programma ‘BV Darts’ zwaar onder vuur: “Dit is een regelrechte schande" Buitenland
Buitenland

VTM-programma ‘BV Darts’ zwaar onder vuur: “Dit is een regelrechte schande"

VTM-programma ‘BV Darts’ zwaar onder vuur: “Dit is een regelrechte schande"

In ‘BV Darts’, het gloednieuwe programma van VTM, nemen enkele BV’s het tegen elkaar op en strijden voor de ultieme winst. Een kleine half miljoen kijkers zagen onder meer Andy Peelman, Kamal Kharmach en Olivier Deschacht reeds het beste van zichzelf geven.

Maar toch weerklinkt er flinke kritiek op ‘BV Darts’. De kijkers verwijten VTM alleen maar aan de kijkcijfers te denken. “Wat een klucht. De kijkcijfers tellen, de kijkers blijkbaar niet”, lezen we op de sociale media. “Hopeloos programma. Dit is darts op tv belachelijk maken, niets meer en niets minder. 101 en dan enkel uitgooien? Jongens toch.”

“Wat een belachelijk programma, zeg! Dit is toch geen reclame voor het echte darts? Wat een flop”, vindt een ander. Nog iemand zegt: “Het is eigenlijk een schande heel dat programma! Ze krijgen zoveel maanden de tijd om te trainen en dan nog kunnen ze niet eens de pijltjes groeperen, en dat duurt echt niet zolang om dat te kunnen, hoor…”

“Darten wordt hier volledig in het belachelijke getrokken”, merkt een kijker op. “Twee maanden voorbereiden en dan dit soort geklungel? Topgasten/-vrouwen, maar ze hadden de echte regels moeten respecteren. Showbizz: 1, darts: 0!” En ook: “Deze show heeft niéts met darts te maken en is eigenlijk meer een carnavalshow te noemen. Een spijtige zaak, maar dat zijn we gewend bij VTM, zeker?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws