Sarah van Soelen laat eindelijk van zich horen na breuk met André Hazes Buitenland
Buitenland

Sarah van Soelen laat eindelijk van zich horen na breuk met André Hazes

Sarah van Soelen laat eindelijk van zich horen na breuk met André Hazes

De relatie van André Hazes en Sarah van Soelen is al weken het onderwerp van gesprekken. Het gerucht dat de twee uiteen zijn doet al een hele tijd de ronde, maar geen van beiden wilden ze vooralsnog reageren. Tot nu.

Voor het eerst heeft Sarah openlijk gesproken sinds de geruchten over een breuk. Al wilde ze ook nu niet héél veel kwijt. Op Instagram had ze contact met showbizzkenner Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry. Farja kon het niet laten om te vragen hoe het nu juist zat tussen haar en de zanger. “Doe ik geen uitspraken over, het gaat iig goed met mij”, reageerde Sarah kort.

Juicy documentaire

Dit was de eerste maal dat Sarah reageerde op een vraag over André. Dat ze voor de rest de lippen stijf op elkaar houdt, komt volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer door een geheimhoudingsplicht. “Sarasoel heeft aan mensen verklaard dat zij een geheimhoudingscontract heeft moeten tekenen”, legt ze uit op YouTube.

“Dat heeft er mede mee te maken dat er een hele juicy documentaire gaat verschijnen over het leven van André Hazes, waarschijnlijk volgend jaar”, vervolgt Yvonne.. “Er is natuurlijk al heel veel gefilmd en het zou ontzettend schadelijk zijn en heel erg veel geld kosten als Sarasoel nu allerlei dingen naar buiten ging brengen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws