‘Thuis’-kijkers veranderen massaal van mening: Dit denken ze nu van Stan Van Samang Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers veranderen massaal van mening: Dit denken ze nu van Stan Van Samang

‘Thuis’-kijkers veranderen massaal van mening: Dit denken ze nu van Stan Van Samang

Ongeveer een jaar geleden maakte Stan Van Samang zijn opwachting in ‘Thuis’ als de gewiekste zakenman Harry. Diezelfde periode werd de zaak-Eveline - waarbij naaktbeelden van onder meer Stan, maar ook van Peter Van de Veire en Sean Dhondt - in het lang en het breed uitgesmeerd in de media.

Het verbaasde dus eigenlijk niet dat er veel kritiek kwam op de komst van Stan naar Vlaanderens populairste soap. Velen zagen dat destijds niet zitten, om verschillende redenen. Maar kijk, hoe het tij keren kan. Tegenwoordig hebben de ‘Thuis’-kijkers niets dan positieve commentaar.

Een echte aanwinst

“Waar is de tijd dat de komst van Stan werd aangekondigd... Facebook was te klein!”, herinnert een fan zich. “De man werd tot op de grond afgebroken nog voor hij één scène had gespeeld. En nu is hij ineens een van de favorietjes.”

“Als zanger is hij niet direct mijn ding, maar ik vind hem een heel goeie acteur”, laat iemand weten. “En niet vergeten dat Stan eerst acteur was voor hij zanger werd!”, benadrukt een ander. “Een aanwinst voor ‘Thuis’!”

“Echt een meerwaarde in ‘Thuis’, vind ik”, lezen we ook nog. “Stan is een heel goed acteur en ook een topzanger. Ik ben blij dat hij wat leven brengt in de brouwerij. Stan, je mag blijven, hoor... Dikke duim!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws