Amber (23) wil niet meer stoppen met plastische chirurgie: “Ik voel me nu veel beter” Buitenland
Buitenland

Amber (23) wil niet meer stoppen met plastische chirurgie: “Ik voel me nu veel beter”

Amber (23) wil niet meer stoppen met plastische chirurgie: “Ik voel me nu veel beter”

Een model dat naar eigen zeggen verslaafd is aan plastische chirurgie, heeft de voorbije jaren maar liefst 70.000 euro uitgegeven aan haar lichaam. Ze ging de afgelopen vijf jaar reeds acht keer onder het mes.

Sindsdien heeft ze enkele borstvergrotingen gehad, Braziliaanse billiften, twee neuscorrecties en een buccale vetverwijdering - een ingreep waarbij het diepe vet van je onderwangen wordt verwijderd. De schoonheid uit Leicestershire onderging ook driemaal een liposuctie en had lipfillers. Ze liet ook al eens haar gebit onder handen nemen.

Amber financierde haar transformatie met de 75.000 euro die ze verdiende via haar OnlyFans-pagina. Ze deelt sexy foto’s van haar lichaam op haar Instagrampagina, waarop ze meer dan 45.000 volgers heeft. Toch is ze nog niet tevreden: ze hoopt op nóg een billift, grotere borstimplantaten en nog een neuscorrectie.

“Ik vind het leuk om er nep uit te zien”, zegt Amber. “Ik vind het leuk om er anders uit te zien, elke operatie die ik heb. Ik kijk er naar uit alsof het een hobby is. Ik voel me zoveel gelukkiger en zelfverzekerder sinds ik al mijn operaties heb gehad.”

"Ik kan mijn schoenveters niet meer strikken"

“Ik zou durven zeggen dat ik verslaafd ben; ik kijk uit naar de operaties, ik ben nooit nerveus op de dag zelf”, voegt ze daaraan toe. “Ik hou van de 'ronde' look en mijn fans zien me ook graag ‘groter’ worden. Ik doe het voor mezelf. Ik zie er graag anders uit en daarom doe ik het.”

Hoewel ze dol is op haar nieuwe ik, staan haar borsten soms in de weg bij banale dingen. “Kleding vinden is echt moeilijk. Ik moet rekbare kleding kopen, maar zelfs dan passen ze soms niet. En het is gek, maar het strikken van schoenveters gaat niet meer - ik kan mijn voeten niet meer zien. En rennen kan ik ook niet meer.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws