-->

Natalia belachelijk gemaakt na gigantische blunder: "Dat zij dat niet weet!"

Natalia belachelijk gemaakt na gigantische blunder:
Zaterdag 13 November 2021 - 10:00   I   Foto: Instagram   I  

Vanavond spelen de Rode Duivels hun voorlaatste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Zender VTM zendt de match rechtstreeks uit, en daar moet de halve finale van ‘K2 Zoekt K3’ plaats voor ruimen.

Natalia, een van de juryleden uit ‘K2 Zoekt K3’, was hiervan alvast niet op de hoogte, zo blijkt. “Vanavond al de halve finale van ‘K2 Zoekt K3’!”, schreef ze deze ochtend enthousiast op Instagram. “Wat is het spannend om bijna de nieuwe formatie te kennen! Vanavond krijgen jullie al een voorproefje van de mogelijke definitieve K3! Enjoy!”

Een week te vroeg

Hiermee bracht ze enkele van haar volgers op het verkeerde been. “Waar kan ik het kijken? Want het is voetbal op VTM en ik vind het programma nergens terug”, klinkt het ontgoocheld. “Is het dan toch voetbal op tv? Ik dacht dat het voetbal was.” “Waar is het dan te zien?”, vraagt nog een ander zich af.

Gelukkig waren er anderen om Natalia en de rest er even op te wijzen dat de uitzending verplaatst werd naar volgende week. “Het moment wanneer je dit een week te vroeg post”, lacht iemand. “Als zelf de jury zodanig geïnteresseerd is dat ze niet weten dat er vandaag geen uitzending is”, grapt een ander.

TAGS  I  Natalia  I  K2 Zoekt K3  I  shownieuws  I  Rode Duivels  I  VTM