Koen Wauters verknalt ei zo na ‘Belgium’s Got Talent’-act Buitenland
Buitenland

Koen Wauters verknalt ei zo na ‘Belgium’s Got Talent’-act

Koen Wauters verknalt ei zo na ‘Belgium’s Got Talent’-act

De 24-jarige Alexandra, de laatste telg van de beroemde circusfamilie Malter, verbaasde iedereen met een sexy, spectaculaire hoepelact in ‘Belgium’s Got Talent’. Ze zette de studio letterlijk in vuur en vlam. Net zoals tijdens de audities krijgt Koen Wauters de eer om haar te assisteren en de hoepels aan te geven. En daar ging het bijna mis.

Koens taak was om tijdens de act de hoepel met vijf grote vlammen op een veilige manier aan Alexandra te geven. Maar hij had de hoepel verkeerd vast, waardoor een van de vlammen Alexandra’s pols raakte. Koen kwam na de act dan ook met een klein hartje het podium op om reacties te vragen. “Ik durf het bijna niet vragen. Ik gaf de hoepels verkeerd door. Ik wil het verdoezelen, maar er valt niet veel te verdoezelen”, zei Koen ietwat gegeneerd. Alexandra stond er echter onbewogen bij: “Het is oké, hoor, ik heb niets gevoeld”, lachte ze.

De jury had er niets van gemerkt, en had enkel lovende woorden voor Alexandra. “Je hoort op een wereldpodium”, klonk het. “Stel dat er voor de Olympische Spelen een openingsact nodig is voor de hele wereld en jij zou dit doen met de ringen en het Olympisch vuur, dan zou heel de wereld met open mond toekijken.”

Populair

Laatste nieuws