Lerares (31) heeft seks met student (15): “Totaal geen spijt van” Buitenland
Buitenland

Lerares (31) heeft seks met student (15): “Totaal geen spijt van”

Lerares (31) heeft seks met student (15): “Totaal geen spijt van”

Alyssa Tungul, een 31-jarige muzieklerares, riskeert 5 jaar celstraf omdat ze seks heeft gehad met een van haar leerlingen in een kelder. Zij beweert dat de 15-jarige jongen zichzelf opdrong bij haar, hij zegt dat het met wederzijdse toestemming was.

In de rechtbank van Alberta, Canada, werd duidelijk dat Tungul en de leerling een relatie begonnen toen hij haar leerling was, maar dat het bleef duren nadat hij was afgestudeerd. Tungul gaf toe seks te hebben gehad met de tiener in de kelder van zijn neef. De jongen vertelde de onderzoekers ook dat ze orale seks met hem had in haar auto.

Totaal geen spijt

In juli van dit jaar werd Tungul schuldig bevonden aan aanranding. Volgens de openbare aanklager toonde ze geen blijk van schuldinzicht. “Ze heeft er totaal geen spijt van. Ze heeft alleen spijt van haar veroordeling, dat is alles”, klonk het. De moeder van de tiener las een getuigenverklaring voor de rechtbank en beweerde dat haar zoon na de relatie zijn interesse in muziek had verloren.

De advocaat van Tungul, Brian Vale, vraagt ​​om een ​​gevangenisstraf van tussen de 15 en 24 maanden om in de gemeenschap te worden uitgezeten, waarbij hij wijst op Tungul's "anders onberispelijke leven”. Hij vertelde de rechtbank: “Ze heeft een ernstig misdrijf gepleegd tegen een jongere. Maar zou ze anders nooit gedaan hebben.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws