-->

"Er zijn gesprekken aan de gang tussen Vlaams Belang en N-VA"

Zondag 14 November 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Bart De Wever blijft beweren dat er een Chinese Muur staat tussen N-VA en Vlaams Belang. Gerolf Annemans van Vlaams Belang begrijpt dat niet.

“Ik begrijp De Wever niet. Zijn uitlatingen van de voorbije maanden zijn grof en vuilgebekt. Je voelt bijna een persoonlijke haat tegenover mijn partij. Waarom doet hij dat?”, aldus Annemans in De Zondag.

"Hij wil tonen aan de linkerzijde dat hij een goeie is. Dat is de enige verklaring die ik kan bedenken. Hij wil vooral de Antwerpse socialisten paaien, want het burgemeesterschap is zijn absolute prioriteit", klinkt het bij Annemans. 

"En wellicht hoopt hij zo ook de PS te vriend te houden. Hij zou beter moeten weten. Gelukkig gebeurt het echte werk achter de schermen", zegt Annemans.

Gesprekken

Hij verwijst daarmee naar het feit dat er gesprekken zouden plaatsvinden tussen N-VA en Vlaams Belang. “Ja. Veel wil ik daar niet over zeggen, maar er worden banden gesmeed tussen personen en gsm-nummers uitgewisseld."

"We moeten niet flauw doen: de N-VA zou onze logische partner zijn. We komen uit dezelfde school. De N-VA is zelfs groot geworden dankzij onze kiezers die tijdelijk de oversteek gemaakt hebben", klinkt het.

TAGS  I  Gerolf Annemans  I  Bart De Wever  I  Vlaams Belang  I  N-VA