Gunther Levi ontslagen door makers van ‘Familie’: “Dit had ik niet zien aankomen” Buitenland
Buitenland

Gunther Levi ontslagen door makers van ‘Familie’: “Dit had ik niet zien aankomen”

Gunther Levi ontslagen door makers van ‘Familie’: “Dit had ik niet zien aankomen”

Gunther Levi zal binnenkort verdwijnen uit ‘Familie’. Dat meldt weekblad Dag Allemaal. Gunther speelde maar liefst 22 jaar lang de rol van Peter Van den Bossche en is niet te spreken over de beslissing.

“Ik heb dit niet zelf beslist’, zegt Gunther in Dag Allemaal. “Ineens was dat nieuws er, totaal onverwacht. In de loop der jaren heb ik vaak zelf nagedacht over m’n toekomst bij ‘Familie’, maar de slotsom was altijd dat ik dit zó graag deed, er zó m’n hart en ziel in kon leggen, dat ik ervoor wou blijven gaan. Dat er dan ‘aan de andere kant’ bepaald wordt dat het toch moet stoppen... Dat had ik niet zien aankomen, nee.”

“Ach, de tv-wereld zit soms bizar in elkaar”, weet Gunther. “Het gaat om persoonlijke meningen. Maar bij ‘Familie’ willen ze vooral af en toe ’n twist aan het verhaal geven die niemand verwacht."

"Ze moeten de kijker blijven boeien, en dat wordt moeilijker en moeilijker", merkt de acteur op. "Dan moeten er al eens keuzes worden gemaakt die een beetje choquerend zijn. Deze keer hopen ze dat te doen door mijn rol stop te zetten."

Populair

Laatste nieuws