-->

Verontwaardiging alom: Zo reageren ‘Familie’-kijkers op het ontslag van Gunther Levi

Verontwaardiging alom: Zo reageren ‘Familie’-kijkers op het ontslag van Gunther Levi
Dinsdag 16 November 2021 - 13:00   I   Foto: VTM   I  

Vandaag maakte VTM bekend dat de makers van ‘Familie’ hun samenwerking met Gunther Levi en Martine Jonckheere stopzetten. De kijkers van de uiterst populaire tv-soap kunnen deze beslissing maar niet begrijpen.

“Zeer teleurstellend, hoor, ‘Familie’-productiehuis”, zegt iemand op de sociale media. “‘Familie’ mag stilaan opgedoekt worden. “Personages die op niets trekken laten ze verder doen en een vaste waarde als Peter Van den Bossche moet eruit. Dit is onbegrijpelijk.”

“Zo jammer. Waarom toch?”, vraagt een ander zich af. “Jullie hebben dit beslist in hun plaats. Een absolute schande. En dat zijn dan vaste waarden? ‘Familie’ is al lang geen ‘Familie’ niet meer.. Belachelijk, echt!” “Inderdaad”, antwoordt iemand hierop. “Zo erg na 23 jaar! Als ze alle Van den Bossches gaan ontslaan, waar staat de titel ‘Familie’ dan nog op?”

"Vreselijk stomme beslissing!"

“Dit begrijp ik niet. Ik denk dat ze zo veel kijkers gaan verliezen”, merkt een trouwe fan op. “Gunther Levi ís ‘Familie’! Vreselijk stomme beslissing!” “Jullie begaan een grote vergissing met Gunther Levi eruit te schrijven”, lezen we nog. “Er zijn genoeg mogelijkheden om het personage nieuw leven in te blazen.” 

“Aan de schrijvers van ‘Familie’: ik denk dat jullie de grootste fout aller tijden maken”, zegt een misnoegde fan. “Ik ben vanaf dag één trouwe kijker van ‘Familie’, maar dit is echt absurd. Spijtig, maar ik vrees dat er veel kijkers er een punt achter zetten.”