Vadis Odjidja zet supporters van Club Brugge op hun plaats Sport
Sport

Vadis Odjidja zet supporters van Club Brugge op hun plaats

Vadis Odjidja zet supporters van Club Brugge op hun plaats

Vadis Odjidja was tussen 2009 en 2014 actief bij Club Brugge. De middenvelder kende er ups en downs, maar was wel graag gezien in het Jan Breydelstadion. Tot hij afgelopen zomer besliste om over te stappen naar rivaal AA Gent.

Tijdens confrontaties tussen Gent en Club wordt Odjidja nu uitgefloten door de blauw-zwarte aanhang. Raakt hem dat? “Dat ik een mooie tijd beleefde bij Club Brugge? Ik spendeerde er vooral veel tijd", lacht Odjidja in Het Nieuwsblad.

"Neen, wat moeten ze anders doen? Me aanmoedigen? De dag dat je ergens weggaat, komt er iemand nieuw en kiezen supporters voor die speler. Met Club werd ik op Anderlecht ook uitgefloten. Ik ben daar niet mee bezig", zet hij de fluitende fans van Club op hun plaats.

"We gingen allemaal stuk van het lachen"

Hij haalt tot slot ook een grappige anekdote boven. "Wat wel grappig was: we warmden op en er zat al één supporter in de tribune. Die begon eerst allerlei verwensingen naar mij te roepen. De hele ploeg hoorde dat - het stadion was leeg en wij liepen rondjes - en begon al te lachen. Daarna riep hij naar Verstraete: Hey Bicky, weer op de bank! Toen gingen we allemaal stuk van het lachen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws